Naši radovi

Razlika između Standardnog i Dubokog rama

Razlika između standarnog i dubokog rama je u debljini letvice. Standardni ram je 20mm, duboki ram je 33mm. Značajna razlika se može videti na slikama većih dimenzija gde slike izgledaju masivnije na zidu. Spremnili smo Vam i slike gde možete videti razliku između ova dva rama koje možete pogledati u nastavku stranice.

Kako se prave slike na platnu?

Slike na platnu možete odabrati iz naše galerije ili poslati Vašu sliku. Sliku možete naručiti putem sajta ili nam možete poslati na Viber sliku koju želite kao i dimenzije. Kada dobijemo sliku od Vas, rok isporuke je 4 radna dana za slanje dok je za lično preuzimanje rok izrade 2 radna dana, ukoliko nam posaljete sliku u toku radnog vremena. Kada dobijemo Vašu narudžbinu, počinjemo sa izradom. Prilagodimo sliku traženoj dimenziji, ukoliko se slika ne uklapa u tražene dimenzije, šaljemo Vam prikaz na Viber da pogledate da li Vam odgovara prikaz. Platno se suši jedan dan da ne bi došlo do opuštanja platna sa rama nakon montaže. Slike na platnu štampamo ploterom Mimamaki JV100-160 najnovije generacije koji poseduje serfikikat za ECO boje, što znači da nije štetan po zdravlje. Posle štampe pravimo ram samo za Vas, u nastavku možete pogledati kako izgledaju slike nakon izrade kao i slike samog rama. Kada pošaljemo slike na Vašu adresu, obavestićemo Vas i poslati broj paketa preko Vibera da bi lakše organizovali preuzimanje. Za ramove koristimo letvice prve klase, proverenog kvaliteta. Ne dolazi do vitoperenja samih ramova, što u kombinaciji sa licenciranim bojama garantuje dugotrajnost Vaših slika. Slike za slanje pakujemo u karton, kako bi izbegli eventualna oštećenja, u slučaju da do njih dođe, šaljemo Vam nove na adresu. U nastavku pogledajte kako izgledaju slike kada se izrade.

Klijenti o nama

U nastavku možete pogledati poruke zadovoljnih klijenata koji su naručili slike na platnu od nas i poslali nam nakon postavljanja na zid.

*Zbog zaštite identiteta i privatnosti naših klijenata slike njihovih profila su zamagljene.

Želite da narucite?

Pogledajte našu galeriju i odaberite motiv koji vam najviše odgovara.
Ili nam pošaljite vaš motiv na izradu, bilo da je reč o vašim fotografijama ili motivu sa interneta.